Jäseneksi

Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa, jonka tavoitteena on parantaa alueella vakituisesti tai vapaa-aikanaan asuvien ihmisten hyvinvointia sekä asuinalueen viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Lisäksi saat keväisin ilmestyvän yhdistyksen tiedotuslehden ja tietoa yhdistyksen kokouksista ja tapahtumista.

Yhdistyksen toiminta-alueella (Yyteri, Kaanaa, Santala, Levo, Tattari, Karhuluoto, Herrainpäivät ja Kaanaankorpi) vakinaisesti tai osa-aikaisesti asuvat henkilöt voivat liittyä Yyterin alueen asukkaat ry:n jäseneksi maksamalla jäsenmaksun. Jäseneksi voivat liittyä myös rekisteröidyt yhdistykset, säätiöt ja muut oikeustoimikelpoiset yhteisöt, joilla on rekisteröity kotipaikka yhdistyksen toiminta-alueella. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, rekisteröity yhdistys, säätiö sekä muu oikeuskelpoinen yhteisö.

JÄSENMAKSUT VUONNA 2021:

  • Normaali jäsenmaksu 5 euroa / henkilö
  • Kannattajajäsenmaksu 5 e / henkilö
  • Ainaisjäsenyys 50 euroa / henkilö

Yhdistyksen tilinumero on: FI15 5700 4720 0380 37. Merkitse viestikenttään: ”Jäsenmaksu” Nimesi ja osoitteesi.

UUDET JÄSENET:

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täyttämällä tällä sivulla oleviin kenttiin yhteystietosi (muista lähettää lomake) ja maksamalla jäsenmaksu yhdistyksen tilille.

JO AIEMMIN YHDISTYKSESSÄ MUKANA OLLEET JÄSENET:

Maksa vuoden 2021 jäsenmaksu yhdistyksen tilille. Jos yhteystietosi ovat muuttuneet, ilmoita uudet tietosi rahastonhoitajalle: arja.engstrom(at)pp.inet.fi

Voit liittyä jäseneksi myös kokouksissa, tapahtumissa tai ottamalla suoraan yhteyttä yhdistyksen sihteeriin tai rahastonhoitajaan.

Jäsenyystyyppi*
Nimi*
Syntymäaika (pp.kk.vvvv)*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tässä voit kertoa terveisesi yhdistyksen hallitukselle. Miten yhdistys voisi kehittää alueen viihtyisyyttä, turvallisuutta ja asukkaiden hyvinvointia? Miten Sinä voisit osallistua yhdistyksen toimintaan?


Tervetuloa mukaan!


Yyterin Alueen Asukkaat ry - Yhdessä Yyterin hyväksi

Sivuston toteutus 2012